10 cara untuk Menajamkan Kemahiran Anda dengan ExpertOption

10 cara untuk Menajamkan Kemahiran Anda dengan ExpertOption
Adakah anda sedang mencari petua perdagangan? Nah, masih belum terlambat untuk mempelajari kemahiran baru. Daripada pedagang baru yang baru mula berfikir tentang perdagangan pilihan kepada mereka yang telah berjaya berdagang untuk beberapa waktu, sentiasa ada ruang untuk penambahbaikan. Dagangan membawa risiko; caranya adalah untuk memaksimumkan peluang untuk menang.

Walaupun ia adalah cara yang agak mudah untuk membuat wang, ia juga memerlukan banyak latihan, pemahaman dan sejumlah tanggungjawab. Yang berkata ia adalah cara terbaik untuk menjana pendapatan tambahan atau hidup sepenuh masa jika anda mendekatinya dengan sikap yang betul, mempunyai kemahiran pengurusan wang yang baik dan juga strategi perdagangan yang betul.

1 Bersabarlah

Walaupun menggoda untuk membuka akaun wang sebenar, letakkan deposit dan mula berdagang pasaran pada perkara pertama yang anda temui, bukanlah idea yang baik untuk tergesa-gesa ke dalamnya. Walaupun prinsip perdagangan adalah agak lurus ke hadapan, ia mengambil masa untuk mencari jalan anda. Luangkan masa anda, jalankan penyelidikan anda dan kenali pelbagai bidang perdagangan sebelum anda memulakan.


2 Ketahui Mengenai Industri

Pernahkah anda mendengar tentang perdagangan daripada rakan atau rakan sekerja? Adakah anda faham apa itu pasaran saham? Pelajari jargon, pelajari tentang peraturan, fahami perkara yang penting dalam perdagangan, fahami pelbagai jenis carta dagangan dan perbezaan antara dagangan Forex dan dagangan harian. Apakah aset yang akan anda pilih dan bagaimana anda akan berdagang? Dengan pengetahuan, pemahaman dan pemahaman tentang apa yang anda lakukan akan membantu anda membuat keputusan perdagangan yang lebih baik.


3 Pilih Broker yang Hebat

Terdapat begitu banyak broker kewangan untuk dipilih jika anda menyelidik sendiri setiap broker, anda akan melakukannya selama beberapa minggu sebelum anda mendaftarkan akaun. Lihat petua dan pengesyoran dagangan kami dan buat senarai pendek broker yang bereputasi sebelum anda memutuskan yang sesuai untuk anda.

Caranya ialah memaksimumkan peluang untuk menang dan meminimumkan risiko kalah.


4 Manfaatkan Demo

Broker kewangan yang baik akan menyediakan akaun demo kepada pemegang akaun baharu. Kadang-kadang mereka akan memberikan demo atau akaun maya ini kepada sesiapa sahaja yang mendaftar. Ia mungkin hanya disediakan kepada mereka yang telah membuat deposit tetapi sama ada ia adalah cara yang bagus untuk berlatih berdagang tanpa mempertaruhkan wang anda sendiri. Sebaik sahaja anda telah berdagang dengan akaun maya anda dan mengalami kedua-dua menang dan kalah anda akan lebih bersedia untuk berdagang dengan wang sebenar.

5 Siasat Bonus

Salah satu petua perdagangan yang paling penting. Walaupun ini hanya satu faktor apabila memilih broker, ia sentiasa menjadi salah satu helah dagangan teratas untuk melihat bonus yang ditawarkan. Jika anda mengambil kesempatan daripada bonus padanan 100%, sebagai contoh, anda boleh memperuntukkan wang bonus secara berbeza dengan cara anda berdagang dengan wang anda sendiri. Sesetengah peniaga menggunakan wang bonus untuk mencuba aset yang berbeza. Risiko dengan wang ini lebih kecil kerana ia adalah wang bonus, jadi masuk akal untuk menggunakan ini untuk peningkatan diri.


6 Jangan Risiko Terlalu Banyak

Anda mengambil risiko apabila berdagang. Jika ia adalah perkara yang pasti kita akan menang setiap kali kita berdagang, maka semua orang akan melakukannya, dan semua orang akan menang. Broker berada di sana untuk membuat wang sama seperti anda dan pada setiap perdagangan seseorang sentiasa kalah. Caranya adalah untuk meminimumkan risiko menjadi anda dan apa-apa wang yang dilaburkan tidak akan merugikan anda jika anda kalah.


7 Teruskan Membaca

Banyak broker terbaik mempunyai bahagian pendidikan instrumental di tapak web mereka. Serta akaun demo, di mana anda boleh berlatih berdagang sebelum anda berdagang dengan wang sebenar, terdapat banyak video berharga serta webinar yang dijadualkan secara tetap untuk pemula hingga pedagang pakar. Gunakan semua alat yang tersedia untuk meningkatkan strategi anda.


8 Dagangan pada Dagangan Pendek

Salah satu petua kegemaran kami. Adalah dinasihatkan untuk kekal dengan masa tamat tempoh kurang daripada satu jam apabila berdagang dan bukannya berdagang dalam jangka masa yang lebih panjang. Dagangan jangka pendek cenderung menjadi strategi dagangan yang lebih boleh diramal dan mempunyai lebih banyak keuntungan supaya anda tidak akan kehilangan wang.


9 Layan Ia Seperti Perniagaan

Jika anda mempunyai perniagaan sendiri, anda akan sangat berhati-hati tentang keputusan yang anda buat dan cara anda membelanjakan wang anda. Perdagangan tidak berbeza. Keputusan tergesa-gesa dan kesilapan mudah boleh merugikan anda. Jika anda menganggapnya seperti perniagaan, anda lebih cenderung untuk memeriksa pilihan anda dengan lebih teliti.


10 Hanya lakukan Apa yang Selesa

Jangan terlalu jauh keluar dari zon selesa anda dan mendapati diri anda tidak menikmati pengalaman itu. Berpegang pada apa yang anda ketahui dan pastikan anda selesa sebelum anda mencuba pasaran, aset atau dagangan baharu. Pastikan anda tidak memberikan wang anda kepada broker penipuan!
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!